Speciale vakantieweken

De camping is onderdeel van onze woon- en werkboerderij, die jongeren met een verstandelijke beperking of autisme begeleidt op weg naar zelfstandigheid.

Deze combinatie van activiteiten maakt het mogelijk om een totaalconcept van zorg en recreatie aan te bieden. Daarom organiseert De Eikenzoom speciaal voor deze doelgroep vanaf de zomer van 2013 een aantal vakantieweken voor groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Wij bieden:

  • activiteiten onder begeleiding
  • luxe kamperen
  • prachtige natuur
  • leuke uitstapjes

In overleg met jou wordt een activiteitenprogramma samengesteld rekening houdend met je wensen en  mogelijkheden. De activiteiten worden vervolgens door een team van professionals georganiseerd en begeleid.

Onze minicamping is van alle gemakken voorzien (douches, toiletten, een keuken, een wasruimte en een ruim dagverblijf). Bij aankomst staat er een luxe huurtent met een lekker bed voor je klaar. Ook bestek, servies, stoelen en tafels zijn er al. Je hoeft alleen maar een slaapzak en je kleren mee te nemen.

Als je jezelf wilt vermaken, dan kan dat natuurlijk ook. In de directe omgeving zijn attractieparken, musea, zwemparadijzen, restaurants en outdooractiviteiten (zie verder onder omgeving).

De Eikenzoom biedt zorg en recreatie ineen, maar vooral dé kans op een onvergetelijke vakantie. Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact met ons op.Wij maken dan een afspraak en  stellen samen met jou een gevarieerd programma samen op basis van jouw voorkeuren en mogelijkheden.